Homepage Trusted since 1996

Favorite website
Stel je eens voor, dat iedereen jou vindt via één woordenboekwoord.nl: het kan in 5 stappen...


Het is ongetwijfeld bekend dat het nagenoeg onmogelijk is om een echt interessante website domeinnaam te registreren, omdat vrijwel altijd iemand anders dat al eerder heeft gedaan. Het kopen van een goede webnaam kost enorm veel geld (business.com werd voor miljoenen dollars verkocht), terwijl lang niet iedereen wil verkopen.

Daarom hebben wij het principe 'domein-naam-lease' geïntroduceerd. Het concept werkt simpel en bewezen: waarom niet een interessante webnaam voor jouw homepage leasen, net als een kantoor of auto?

Bij ons krijg je geen verrassingen, want we werken met heldere contracten en zijn een betrouwbare, ervaren organisatie sinds 1996.

Vele klanten zijn je voorgegaan en hebben de juiste naam bemachtigd, waardoor ze nu duizenden extra bezoekers krijgen! Zou jij het ook eens willen proberen?


1)

Wil jij ook een gemakkelijk onthoudbaar website adres?

Kies zelf jouw webnaam uit onze lijst
2)

Hoeveel zou je aan deze domeinnaam willen spenderen?

euro per maand plus 21% btw.


3)

Zou je iets meer over jezelf willen vertellen?

Wat is je volledige naam?
En wat is jouw e-mail adres?
Welke straat en huisnummer?
Postcode, stad en land?
Heb je verdere vragen?4)

Hoe gaat het nu verder?

Binnen één uur ontvang je bericht dat je voorstel in behandeling is genomen. Mocht je na een uur niets ontvangen, zou je dan nogmaals op bovenstaande knop willen drukken? Binnen enkele dagen ontvang je een tweede e-mailbericht of het voorstel wordt overwogen, afgewezen, of geaccepteerd!


5)

En wanneer mijn voorstel wordt geaccepteerd?

In dat geval ontvang je een contract om te printen, tekenen en terug te sturen. Nadat beide handtekeningen daarop staan en alle technische serverwijzigingen zijn doorgevoerd wordt onze factuur verzonden. En vanaf dat moment wordt je webnaam compleet bestuurd door jou!

 


?)


Veelgestelde vragen: hou jij ook van simpele afspraken?

Ik heb helemaal geen technische kennis, is het moeilijk?
Nee hoor, een webnaam overzetten vergt alleen een handtekening, meer niet.

Ik heb nog niet een website, krijg ik die erbij?
Alles start met de goede web- of domeinnaam, die krijg je bij ons. Vervolgens ben je vrij om iedere webbouwer te vragen om deze in te richten, maar je mag natuurlijk ook aan ons vragen om een betrouwbare ontwikkelaar aan te raden.

Ik heb al een website of een hosting partij, kan ik die behouden?
Jazeker, we kunnen zelfs een webnaam op afstand naar jouw bestaande website laten doorschakelen zonder dat de bezoeker dat merkt. En we werken met alle grote en kleine hostingbedrijven samen.

Kan ik de webnaam niet kopen, in plaats van leasen?
Ons bedrijf is ingericht op leasen, daarmee kunnen we aantrekkelijke prijzen hanteren en dat lukt ons niet bij verkoop. Dus alleen als een specifieke domeinnaam jou echt veel waard is dan mag je natuurlijk een serieus bedrag bieden.

Hoe weet ik dat mijn gekozen webnaam na afloop van de leaseperiode niet een concurrent wordt?
Omdat wij dat ook niet willen, bieden we jarenlange perioden aan die na afloop verlengbaar zijn. Zelfs een lange stilteperiode is mogelijk als jij dat wilt afspreken. Hierdoor bepaal jij zelf hoe lang je de concurrentie buiten de deur wilt houden.

Wat als mijn concurrent ook op dezelfde naam biedt?
Wie het eerst komt... Waarom zou je niet alvast proberen de eerste poging te wagen?

Ik hou van vaste zekerheid en niet van biedingen, hoe omzeil ik die?
Onderaan deze pagina zit een mailknop voor persoonlijk contact, probeer die eens ;-)

Hoe betrouwbaar is jullie bedrijf?
Wij bestaan al ruim 20 jaar en hebben niet eens schulden, dus mail maar eens om ons persoonlijk te leren kennen.Wat zou je ons nog meer willen vragen?

Er gaat niets boven persoonlijk contact, ons e-mailadres postmaster@domain-name-lease.nl staat gewoon hier en we zijn uiteraard goed en vlot bereikbaar, dus waarom zou je ons niet gewoon even mailen?

.

 
© Copyrights / Auteursrechten
© Copyrights / Auteursrechten
© Copyrights / Auteursrechten
Home About Contact Disclaimer Rules © Copyrights Safe transactions / no cookies used Login